Dansk webshop
100 dages returret
Hurtig levering
Gratis fragt ved 499,-

Danmarks Outdoor Hovedstad

På Outmore har vi i mange år været optaget og stolte af de skønne, spændende, fredfyldte, forskelligartede og unikke naturoplevelser, som vores hjemby Silkeborg har at byde på. VisitSilkeborg (Silkeborgs turistforening) har nu udarbejdet en officiel strategi og vision, der skal gøre vores by til Danmarks Outdoor Hovedstad.


Trækstien ved Silkeborg


Sindbjerg og Stoubjerg ved Silkeborg


Julsø ved Silkeborg


Gudenåen ved Silkeborg


Remstrup Å ved Silkeborg

Når vi er kommet rundt i landet, har mange - både indenfor og udenfor outdoor interessefeltet været meget anerkendende omkring Silkeborgs skønhed, men Silkeborg som en egentlig outdoor distination, har ikke været det indtryk vi har fået. I perioden 2017-2022 vil der blive arbejdet intenst på, at ændre dette, så Søjhøjlandet vokser ind i danskernes (og gerne udlandets) bevidsthed som et udendørs mekka, hvor der er plads til alle. 

Hvor mange søer er der i Silkeborg?

I Silkeborg Kommune er der i alt 51 store søer og i omegnen af 1.000 småsøer, moser og vandhuller. Det gør Danmarks Outdoor Hovedstad til den mest sørige kommune i landet.

Hvor meget skov er der i Silkeborg?

Hele 26% af SIlkeborg Kommune er skov! I forhold til hele landet står Silkeborg for 5% af det samlede skovareal i Danmark. Det gør Danmarks Outdoor Hovedstad til kommunen med mest skov i landet, med Danmarks største skov.

Silkeborg Unlimited - fede naturoplevelser døgnet rundt, året rundt.


Silkeborg

 • profile
  Liva Læsøe
  01-11-2018

  Silkeborg er erklæret til danmarks største skovområde

 • profile
  Jens
  06-02-2018

  Har helt glemt Silkeborg Sejlklub ved Hattenæs, den har ca 100 sejlbåde og en stor ungdoms afdeling.


Tilbage til oversigten