Dansk webshop
100 dages returret
Hurtig levering
Gratis fragt ved 499,-

Få råd til at rejse mere

Der er sikkert mange rejser, lande, seværdigheder og ture du gerne vil opleve, men det kan være svært at spare sammen og få råd til alt det du vil, når hverdagen løber hurtigt afsted. 
Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du kan spare op til det eventyr du drømmer om. Listen giver tips til, hvordan du kan spare op i hverdagen og ikke til, hvordan du kan spare penge på billetter, hotel m.m.

Tips til hvordan du kan spare op til rejser og eventyr

  1. Opret en dedikeret feriekonto, hvor du enten sætter et fast beløb over hver måned eller sætter penge over, når du har nogle tilovers. Afhængigt af hvad du mener vil fungere bedst for dig.
  2. Lav mad og kaffe derhjemme. Du kan spare en del penge ved at lave en god kop kaffe derhjemme i stedet for at købe den på café eller andet. Det samme for maden og så er det en god idé altid at have nogle snacks i tasken. Derudover kan du også spare en smule penge ved at lave en madplan og handle efter tilbud.
  3. Sælg ud. Sælg alt det tøj, sko og andre genstande, der ikke bliver brugt i hjemmet og sæt de penge ind på feriekontoen.
  4. Bliv hjemme. Finde nogle aktiviteter, der ikke koster penge. Du kan fx byt biograf turen ud med en gå tur i parken eller en god bog. Eller andre gratis aktiviteter din by har at byde på.
  5. Tjen ekstra penge. Du kan fx tjene lidt ekstra penge ved at leje dit hus, lejlighed eller værelse ud via airbnb, når du rejser eller hvis der er en weekend du ikke er hjemme. Du kan også leje din bil ud eller tage en ekstra vagt på jobbet.
  6. Lav en oversigt over dit forbrug og sæt en grænse for hvad du må bruge - mange netbank apps gør arbejdet for dig nu til dags.
  7. Inviterer folk på besøg privat i stedet for café og restaurant besøg, der kan være penge at spare, så længe du ikke gør det alt for tit.
  8. Sidste forslag er at sælge alt! Bo i en shelter og leve af naturen ;)

?Har du nogle gode råd til at spare sammen til ferie og eventyr?


Rejse


Tilbage til oversigten