Quad Lock til iPhone Apple smartphones

Quad Lock til Apple iPhone. Så har du altid den rette beskyttelse til din mobil, når du er aktiv.
Quad Lock Run Kit - iPhone XS MAX
Vi anbefaler:

Quad Lock Run Kit - iPhone XS MAX
Med Quad Lock kan du nu nemt tage din iPhone XS MAX med på løbetur. Det er nemt og hurtigt at sætte telefonen fast på armen med det medfølgenede armbind med indbygget holder til telefonen. Quad Lock running kit kan også bruges til andet træning, både udendørs og i fitness centret.
DKK 449,00
Mest populære

Udvid anvendelsesmulighederne for din iPhone med QuadLock


Quad Lock systemet er utrolig smart og passer perfekt til iPhone. Systemet er til dig der er vild med, at være aktiv og gerne vil beskytte din iPhone optimalt. Det patenteret klik-system, sikrer at din iPhone altid holdes fuldstændig fast, uanset dine omgivelser og omstændigheder.

Med Quad Lock til din iPhone, behøver du aldrig mere at holde ind på din cykel for at tjekke ruten, eller hvor langt du har cyklet. iPhonen kan nemlig nemt sættes på cyklen, således du har din personlige avancerede cykelcomputer. Bike kit bruges især af racerkørere og MTB ryttere.
Derudover, er det også muligt at bruge Quad Lock i bilen med et monteringskit eller på løbeturen, hvor der er lavet et armbånd, der gør det nemt at have din iPhone med. I bilen er det sugekopbaseret, så er iPhonen altid nem at sætte på, og bliver hurtigt den primære GPS-navigation i bilen. Så farer I aldrig vild igen. :-)

Det unikke ved QuadLock er, at det er den stærkeste og letteste mobilholder på markedet for folk med et aktivt liv. Det er med til at sikre ens og andres sikkerhed.
Der har været flere år med prototyper og indsamling, men nu er Quad Lock begyndt at overtage markedet for holdere til smartphones. Ejer du ikke en iPhone? Find Quad Lock til Samsung her