Velkommen til Outmore.dk
 

 

Bag Outmore står vi - Brødrene Pape. Sammen har vi drevet webshops i 15 år. Siden vi var børn har familieliv, udeliv og lystfiskeri fyldt rigtig meget i vores fritid.
 

staff-1

Andreas Pape

Vandrer, lystfisker, MTB og løber
Tlf: 42450050 | Mail: kontakt@outmore.dk
staff-2

Olof Maximilian Pape

Løber, lystfisker og storbyferie
Tlf: 42507011 | Mail: kontakt@outmore.dk
 

En kæmpe interesse giver ekspertviden og kvalitets produkter
Siden vi var børn har familieliv, udeliv og lystfiskeri fyldt rigtig meget i vores fritid, og vi sætter stadig stor pris på at være udenfor og lave outdoor aktiviteter.
Vi forstår hvilke følelser og glæde der kan være forbundet med at lukke døren bag sig, og begive sig ud i den friske luft, og lade den travle hverdag vente til man er hjemme igen.

Vi er hyppige løbere der tilbagelægger utallige kilometer om året, både sammen og hver for sig, og lever efter ordsproget ”der findes ikke dårlig vejr, kun dårlig påklædning”. En aktivitet vi også deler passionen for er MTB kørsel. Når du suser gennem skoven på din mountain bike, så adrenalinen flyver gennem kroppen og gør dig så skarp og fokuseret at du ville kunne fange et flyvende projektil(okay, måske ikke helt), gør det til en sikker vinder i vores verden. Derudover er vi også store fans af at hike og campere, og er så priviligeret at have en familie der heller end gerne vil med, hvilket har givet os mange timers kvalitets tid sammen.

Da vi bruger så meget tid i naturen som vi gør, har vi en naturlig interesse om hvad der rør sig inden for udendørs grej. Det gør at vi ved hvilke krav der stilles til udstyret, og det er en faktor når vi udvælger vores produkter til vores varesortimentet. På vores webshop kan du finde produkter fra kendte mærker som bla. Black Diamond, Woolpower, BUFF, Laken og mange andre kvalitets brands.
 
Grejguide og support
Som nævnt så bruger vi utrolig meget tid på at opholde os udendørs. Når vi ikke opholder os udendørs, tænker vi udendørs.  

På baggrund af de aktiviteter vi selv dyrker, og den store interesse vi har i dem vi ikke har fået prøvet kræfter med endnu, kan vi derfor hjælpe med at finde det helt rigtige udstyr til dig. Der kan være forskellige krav fra person til person, og et forskelligt fokus på værdierne i et produkt. Det er her vi vil kunne træde til med vores ekspertviden, og guide dig til det produkt der vil sætte det største smil på dine læber. Supporten er altid i første klasse, så hvis du sidder og er usikker på et produkt, skal du endelig henvende dig på enten mail eller vores chat. Vi har altid en medarbejder der sidder klar, og vil kunne guide dig til det rette valg.

Den store interesse resulterer i, at vi løbende samler sammen af vores viden, og komme med forskellige informative blogindlæg, altsammen omkring udendørs aktiviteter. Besøg derfor jævnligt vores blog eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, for en løbende updatering af hvad der sker udendøre.

 

Outmore.dk
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.: 42728309
Email: kontakt@outmore.dk

 

Spar Nord
Registreringsnummer: 9225
Kontonummer: 4587278834
IBAN kontonummer: DK7592254587278834
SWIFT-adresse/BIC: SPNODK22

 

Vi passer på den natur vi elsker så højt
OUTMORE er en værdidrevet online butik, og der bliver alle vores pakker sendt i miljøvenlig indpakning.

Miljøvenligpakning