OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Velkommen til Outmore.dk
 

Bag Outmore står vi -  brødrene Pape. Vi bor i det smukke Søhøjland, og vi er på godt jysk “helt tossede” med alle de mange oplevelser, der bare venter på os ude i naturen. Lige fra at drøne gennem skoven på vores mountainbikes, mærke adrenalinen pumpe i blodet og mudderet plaske op af benene til en rolig og hyggelig stund med familien foran et knitrende lejrbål på campingturen.    

Vi vil så gerne dele de fantastiske oplevelser i naturen og den energi, det giver os med alle andre. Det er derfor vores webshop hedder “Outmore” - eller oversat til dansk: Kom mere ud! ;) 

Lad os komme “outmore” sammen
Med Outmore ønsker vi at inspirere til flere gode oplevelser i naturen med familie og venner. Oplevelser af den slags, der hiver os væk fra hverdagens travlhed og rutiner og fylder os med et ordentlig skud helt naturlig energi (tro det eller ej, nogen mener det rent faktisk er mere effektivt end kaffe!).

For os behøver et eventyr ikke at være en overlevelsestur i den Norske vildmark (selvom det ville være fedt!). En stor oplevelse kan også sagtens være et mikroeventyr,  

Vi er vilde med at være outdoor. Så ofte vi kan, drøner vi afsted på vores mountainbikes eller finder nye trails vi kan vandre eller løbe på. Vi nyder vinden i håret, solen i ansigtet og noget så simpelt som at være sammen med familie og venner om alle de oplevelser, der findes i vore skønne natur.

Outmore.dk er vores store interesse, hvor fritid og arbejdslivet smelter sammen til noget større. Det stræber vi efter, og håber meget på, at du vil opleve, når du handler i shoppen.

 

Outmore.dk
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Kontakt os

 

Spar Nord
Registreringsnummer: 9225
Kontonummer: 4587278834
IBAN kontonummer: DK7592254587278834
SWIFT-adresse/BIC: SPNODK22

 

Vi passer på den natur vi elsker så højt
OUTMORE er en værdidrevet online butik, og der bliver alle vores pakker sendt i miljøvenlig indpakning.

Miljøvenligpakning