Handelsbetingelser

Genveje
Betaling
Fragt
Fortrydelsesret
Returnering
Fortrydelsesformular
Persondatapolitik

Generelle oplysninger

Outmore.dk (ejers og drives af Katos ApS)
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
E-mail: kontakt@outmore.dk
CVR-nr.: 36698268
Tlf. 42728309

Betaling
Der handles i DKK danske kroner.
Outmore.dk modtager betaling med Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, MobilePay, MasterCard, American Express, JCB, VIABill, EAN, PayPal, Faktura og Bankoverførsel.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Der pålægges ikke noget gebyr ved kortbetaling.
Ved betaling krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Outmore.dk forbeholder sig ejendomsretten over det købte til dette er betalt fuldtud.

Bankoplysninger:
Bank: Spar Nord
Kontonr.: 92254587278834
Kontohaver: Katos ApS
IBAN kontonummer: DK7592254587278834
SWIFT-adresse/BIC: SPNODK22
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt
Outmore.dk sørger for levering med DAO, GLS, BRING eller PostNord til modtager eller pakkeshop indenfor 1-5 hverdage  (med mindre andet angives) fra bestillingsdatoen.
Rettidig levering forudsætter dog at fragtselskabet overholder leveringstiden.
Såfremt der opstår forsinkelser hos, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Outmore.dk naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Land Fragtpris i DKK
Danmark 29,00 DKK
Norge 99,00 DKK
Sverige 99,00 DKK
Finland 199,00 DKK
Frankrig 199,00 DKK
Grækenland 599,00 DKK
Ungarn 299,00 DKK
Irland 199,00 DKK
Holland 149,00 DKK
Polen 149,00 DKK
Spanien 299,00 DKK
Tjekkiet 299,00 DKK
Tyskland 149,00 DKK
Belgien 199,00 DKK
Østrig 199,00 DKK
Estland 299,00 DKK
Island 199,00 DKK
Færøerne 199,00 DKK
Grønland 449,00 DKK
Portugal 299,00 DKK

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog afhænger din ret til fortrydelse af varens stand. Se mere nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@outmore.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

0.-14. dag: Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
15.-365. dag: Varen skal tilbageleveres i samme stand og i original emballage som ved levering, ellers nægtes fortrydelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Outmore.dk
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Outmore.dk
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Når du handler på vores webshop indtaster du personlige oplysninger:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Ip-adresse
  • Styresystem
  • Bevægelser rundt på hjemmesiden

Vi samler kun det ind vi har brug for og aldrig mere.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt i forbindelse med købet. I det tilfælde der bruges et fragtfirma deles de relevante oplysninger med disse.
I det tilfælde hvor varerne bliver afsendt direkte fra leverandøren deles dine adresseoplysninger med disse

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og
behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på Outmore.dk er Ejer Andreas Pape v. Katos ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@outmore.dk

Samtykke af personoplysninger
Har du sat kryds i boksen til modtagelse af nyhedsbrev, bruger vi denne når vi sender nyhedsbrev.
Du kan til en hver tid slette dig fra listen direkte ved link i de enkelte nyhedsbreve.

Datasikkerhed
Vi behandler dine data fortroligt og sikkert i henhold til lovgivningen.
Skulle det ske at der er et brud på datasikkerheden vil der blive rettet henvendelse til den enkelte samt til Datatilsynet inden for 72 timer om hvem, hvad og hvordan det er sket.
De IT-leverendører vi dele data med har vi en databehandleraftale med som sikkerhed.

Cookiepolitik
Vi bruger cookies på hjemmesiden, både vores egne og trejdeparts cookie som eksempelvis Google Analytics.
De bruges blandt andet til at se hvor mange besøgende vi har.
Du kan altid slette dine cookies i din browser. Sletning af Cookies

Sletning og rettelser af vores kundedata
Ønsker du at blive slettet i vores system er dette muligt.
Dette gøres ved at rette henvendelse til os.

Udlevering af kundedata
Ønsker du at få de oplysninger vi har gemt på dig som kunde er dette muligt.
Dette gøres ved at rette henvendelse til os.

Vi gør vores ypperste for at passe på dine data.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@outmore.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Brug denne formular, hvis du ønsker at returnere din vare

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03-07-2019