OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Bestseller

LEDLenser HF4R Core - Black - Pandelampe

LEDLENSER HF4R CORE er en pålidelig partner i enhver situation. Denne tynde og ekstremt lette pandelampe er ideel til dine daglige aktiviteter. Uanset om du går tur med hunden, camperer i skoven eller udforsker mørke områder, vil HF4R CORE imponere dig med sin fantastiske belysning, fleksibilitet og holdbarhed.

Pris: 349,00 DKK
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Fremragende på Trustpilot
Findes også i disse varianter

Specifikationer for LEDLenser HF4R Core - Black - Pandelampe

Lumen (Boost/Turbo)500
Lumen (Høj)300
Lumen (Middel)120
Lumen (Lav)20
Batteritid i minutter (Høj)150
Batteritid i minutter (Middel)300
Batteritid i minutter (Lav)2100
GenopladeligJa
Batteritype og antalRechargeable Li-ion battery pack 3,7 V, 1000 mAh
Opladningstid130 min. (80%)
Lysdistance i meter (Max)130
Vægt med batterier (Gram)72
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIP68
Rødt lysJa
BatteriindikatorJa
VandtætJa
Funktioner

1. Imponerende lyskvalitet: LEDLENSER HF4R CORE har to lyskilder, der sikrer optimal belysning både i nærheden og på længere afstande. Uanset om du har brug for klart syn i din umiddelbare omgivelser eller ønsker at lyse vejen op foran dig, klarer denne pandelampe opgaven uden problemer.

2. Justerbar lysretning: Det ubegrænsede justerbare lygtehoved giver dig fuld kontrol over lysretningen. Du kan nemt tilpasse lampens vinkel, så den passer perfekt til din opgave.

3. Slankt design og rødt frontlys: Den slanke profil og det røde frontlys giver dig mulighed for at arbejde diskret og bevare dit natursyn, når det er nødvendigt. HF4R CORE er derfor ideel til aktiviteter som natlig jagt eller camping med andre.

4. Praktisk opladning: Med det kraftfulde integrerede batteri kan du hurtigt og nemt oplade lampen via Magnetic Charge System. Batteri- og ladestatus er let aflæselige, så du aldrig løber tør for strøm i de mest kritiske øjeblikke.

5. Vandtæt og robust: Med en IP68-klassificering er HF4R CORE vandtæt og kan tåle dykning. Uanset om det regner eller du står over for våde forhold, kan denne pandelampe klare det.

LEDLENSER HF4R CORE er din pålidelige partner i mørket. Uanset om du bruger den til udendørs eventyr, arbejde i mørket eller som nødbelysning, vil denne pandelampe aldrig skuffe dig. Invester i kvalitet og alsidighed med LEDLENSER HF4R CORE i dag!



SKU502790
EAN4058205031684
BrandLEDLenser
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeLEDLenser -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> LEDLenser

Har du spørgsmål til varen?


Anmeldelser af varen

Vores karakter
skrevet 07-09-2023 af Outmore.dk

Outmore.dk giver denne vare 5 stjerner

Skriv din anmeldelse