Opskrift på nemme bagte æbler med kanel

Efteråret er officelt startet og æblesæsonen er ved at nå sit højdepunkt. Det betyder, at det er tid til varme desserter og hygge, både inde og ude. 
Derfor har vi forsøgt os med en nem og forholdvis sund dessert, der passer perfekt til sparke efteråret igang. De bagte æbler kan både laves på grill, bål eller i ovnen og det tager næsten ingen tid at forberede.

Opskrift på bagte æbler

Det skal du bruge

1 tsk sukker

1 tsk kanel

1 1/2 tsk smør

evt. lidt revet mørk chokolade til pynt

 

Fremgangsmåde

1. Fjern kernehuset uden at lave hul hele vejen gennem æblet.

2. Kom kanel i hullet og kør æblet rundt, så kanel fordeler sig på hullet sider.

3. Herefter fylder du sukker og smør i hullet.

4. Pak æblet ind i sølvpapir.

5. Sæt æblet i ovnen (200 grader) på en bageplade / på grillen / på en rist over bålet eller i gløderne.

6. Tjek til æblet efter ca 30 min. i ovnen / 10-15 min på grillen / ca. 8-10 min på bålet.

7. Æblet er færdigt, når det er blødt uden at falde helt fra hinanden.

TIP!
De bagte æbler smager utrolig lækkert med lidt vanilje- eller chokoladeis til. 

 

Vi håber, at opskriften kan være med til at forsøde efterårshyggen!
Kommentere gerne nedenunder, hvis du har tilføjelser der kan gøre opskriften endnu mere lækker.


Opskrifter Bålmad


Tilbage til oversigten

Vi leverer som normalt. Pas på hinanden!